Werkt AI voor jou?

Artificiële Intelligentie (AI) verandert onze wereld en zal in de toekomst steeds meer verankerd raken in ons dagelijks leven. Maak op vrijdag 28 oktober daarom kennis met de superkracht die AI voor je in petto heeft!

Zoals de achtarmige Ingenieur, de AI die je ACHT ARMEN kan geven. Met de Alleswetende Inzichtgever, de AI die de TOEKOMST kan VOORSPELLEN of de Allesziende Intellectueel, de AI die SUPERZICHT kan hebben. Allemaal toepassingen van AI die jouw leven en je werk kunnen vergemakkelijken. Ze gaan graag in gesprek met jou om te weten waar bij jou de vonk overslaat!

Vrijdag 28 oktober

14:00 -14:30 uur

Artificiële Intelligentie (AI)  verandert onze wereld en zal in de toekomst steeds meer verankerd raken in ons dagelijks leven. AI is niet zomaar een technologie, maar een systeemtechnologie die de samenleving fundamenteel zal veranderen.

Hoewel AI inmiddels breed inzetbaar is en ook al deel uitmaakt van ons dagelijks leven, ziet nog lang niet iedereen de waarde in van AI. Het is een soort ‘black box’; we zijn ons er niet van bewust, het is niet tastbaar, we weten niet precies wat er in gebeurt en hoe het werkt.

Het BrabantAI4everyone programma is er op gericht de Brabantse beroepsbevolking vertrouwd te raken met AI. Dat doen we door een begrijpelijk beeld te scheppen van wat AI is. En zo professionals te helpen een reëel begrip te krijgen van AI. We zorgen voor een vonk die mensen nieuwsgierig maakt om zich in AI, en alle toepassingen, te verdiepen. Want als we AI goed inzetten, kan het een echte superkracht zijn.

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen