Ruimte: Brabant Verschuift

Wonen, werken, reizen, produceren, consumeren, recreëren... Alles wat we doen vraagt om ruimte. Maar die is beperkt in Brabant. Hoe maak je dan de juiste verdeling? Speel mee met een nieuw-Brabants gezelschapsspel in het Brabant Ontmoet Café en volg een Masterclass van Jan Janse.

Maandag 24 oktober

14:30 - 15:00 uur

Steeds meer hebben ook de natuur, duurzame vormen van energie opwekken, aanpassingen vanwege extremer weer en een nieuwe digitale economie ruimte nodig. Kunnen we een goede balans vinden in hoe we de beschikbare ruimte in Brabant gebruiken? Voor nu én in de toekomst?  

Speel mee met een nieuw-Brabants gezelschapsspel in het Brabant Ontmoet Café. Sjoel samen met je medespelers, ofwel in goed overleg ofwel in gezonde concurrentiestrijd, de stenen in de juiste vakken en sjoemel waar nodig door slimme combinaties te maken of creatieve oplossingen te bedenken.  

Hebben jullie samen gewonnen? En is dat dan een gelijke verdeling of krijgt de ene vraag juist meer aandacht dan de andere? Hoe ziet dat er dan uit in de toekomst? Onder andere stamgast Jan Janse brengt de werkelijkheid van vandaag en jouw versie van de toekomst samen.   

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen