Veiligheid: Sjoemelshow over Cashback

‘Vertrouwen en veiligheid zijn subjectief, maar ook de sleutel tot verandering’, stelt de Embassy of Safety. Wat als we de opbrengsten van criminele goederen terug zouden investeren in de maatschappij? Aan de stamtafel Manon Barendse, Stijn Smeulders en Ad van Mierlo. Doe mee!

Zaterdag 22 oktober
11:45 - 12:15 uur

In de publiek-private samenwerking van Embassy of Safety, onder leiding van Studio Goudswaard en met partners als Politie, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Taskforce-RIEC en Provincie Noord-Brabant, krijgen ontwerpers een essentiële rol in het veiliger maken van Nederland en het tot stand brengen van verandering in bestaande systemen. Bijvoorbeeld door aandacht te vragen voor het afpakken van criminele goederen. Wat als we de opbrengsten daarvan terug zouden investeren in de maatschappij? In een ‘Sjoemelshow over Cashback’ proberen ontwerpers mensen bij elkaar te brengen op afpakken en teruggeven en hen te enthousiasmeren over wat daar nog mee te bereiken valt in de toekomst. 

Aan de stamtafel daarvoor de eerste gelegenheid met designer Manon Barendse, gedeputeerde Stijn Smeulders en directeur van Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland Ad van Mierlo. Doe mee en deel met hen waar jij in zou investeren met crimineel geld! 

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen