Opening Brabant Ontmoet Café

Brabant verandert. En dat is nodig als we in onze provincie fijn willen blijven wonen, werken, reizen en leven. Nu maken we het verschil voor Brabant! En dat doen we samen. Aan de stamtafel Commissaris van de Koning Ina Adema en DDF Directeur Martijn Paulen. #hoemaakjijhetverschil ?

Zaterdag 22 oktober
11:00 uur -11:30 uur

Nu is het de tijd voor de omslag naar duurzame energie. Nu moeten we ons aanpassen aan een veranderend klimaat. Nu moeten we juist kiezen voor grondstoffen en materialen die we later opnieuw kunnen inzetten of geen afval worden. Nu moeten we keuzes maken in wat we bouwen en wat we behouden voor de toekomst. Nu maken we het verschil voor Brabant. En dat doen we samen. Samen met innovatief talent uit de designwereld, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen met onze inwoners. Daarom gaan we met het publiek van Dutch Design Week in gesprek over de toekomst van Brabant.  

Aan de stamtafel voor de opening van het Brabant Ontmoet Café op 22 oktober 11:00 uur zitten Commissaris van de Koning Ina Adema en Dutch Design Foundation directeur Martijn Paulen. Luister mee en laat je inspireren over hoe jij het verschil kunt maken voor Brabant. 

 

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen