Brabantse natuur: robuust, inclusief en verbonden

Begin

14-06-2022 om 15:00

Einde

16-06-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabant is een prachtige provincie met mooie natuur en afwisselend landschap. Natuur is belangrijk als leefgebied voor planten en dieren en ook voor een gezonde en prettige omgeving om in te leven, te wonen en te werken. Maar natuur is ook kwetsbaar.

De omstandigheden voor de Brabantse natuur en landschap zijn niet overal op orde. En de druk op de natuur en de ruimte is groot ook in Brabant. De provincie heeft een nieuw lijn geformuleerd voor haar natuurbeleid. Haar ambitie is een biodivers en natuurinclusief Brabant, met natuur overal en voor iedereen. De provincie streeft naar een krachtige en beschermd natuur met goede biodiversiteit die tegen een stootje kan. Zij zoekt de vernieuwende samenhang met andere maatschappelijke oplossingen want natuur is overal aanwezig, in en buiten de natuurgebieden. En de provincie draagt warm hart toe aan natuur die elke Brabander verwelkomt en waar Brabanders graag aan bijdragen.

 

Kom langs, stel je vraag en ga in gesprek over het Brabantse natuurbeleid met onze experts. We zijn ook benieuwd naar je persoonlijke natuurbeleving en wat jíj voor de Brabantse natuur wilt doen.

Speciale ontmoeting met Hagar Roijackers, gedeputeerde Water, Natuur en Gebiedsgerichte aanpak, op woensdag 15 juni 15.00 tot 15.30 uur.

Cookie-instellingen